Gwiazda na fotce na rok za darmo ?
4 października 2008, 13:01
-
Witam moze kiedys probowaliscie znalesc sposob na darmowa gwiazde na fotce ? Ja tez sie z tym meczylem, ale teraz dzieki pomyslowi mam ja prawie za darmo. Chcesz miec tez cos takiego ?? Sprobuj kosztuje to niecale 8 zl ale nie placisz takiek kwoty na rok jak jest napisana. Po prostu wyslij GAME 8kh3se na numer 7660 albo game 4rtfcm na numer 7959. Mozna miec gwiazde na dwa 2 lata wyajac okolo 15 zl. Nie oplaca sie to?? Sprobuja a zobaczysz i bedziesz zadowolony
-
Oszustwo on tak kupuje rubiny Oszust!!!!
-
Nie prawda ja zaryzykowalem i mi sie udalo, mam teraz na 2 lata gwiazde !!! Ludzie kupujcie !!
-
namawia ludzi zeby mu rubiny kupywali ;/ albo cos .. ja kupilem i co .. przyszedl sms . ze dziekuja za zamowienie ze 15 eubinow zostanie za moment przyznane na moje konto ;/
-
Mi jakos dziala bo wyslalem dwa kody sprobuj jeszcze ten drugi wyslac. Mi naprawde dziala
-
No to umieść screen z powiadomień "zostałeś Gwiazdą na 2 lata!". Albo prześlij link do niiego..?
-
ludzie czemu dajecie robic z siebie losia jakiemus leszczowi, ten ktory pisze ze mu sie udalo jest ewidentnie podstawiony. Dajcie se spokoj
-
dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa a mi dziala xD Jebac to wszystko jestem jakas pojebana gwiazda ale nie na 2 lata ale na 1 rok. ::D:D:D:D:D:D:D:DD:D:
-
wyslalem sms ale kodu nie otrzymalem co to ma byc??
-
Sprzedam kupony na gwiazde fotka.pl na rok wiecej info na gg 10203590. link to screena z kuponami http://iv.pl/images/jn0lhkg16u4cpwvmwi.jpg
-
to w końcu jest ta gwiazda za darmo czy nie?? wgl jak się dodaje zdjęcia na fotkę?? bo ja nie mogę ;/;/;/;/
Ostatnio odwiedziłeś...