węgry eger
7 maja 2006, 00:00
-
Kto był i wie o jakimś przystępnym campie w Egerze na węgrzech.w cenie do ok. 50 złotych za 2 osoby auto i przyczepę.Wybieram się tam ok. 30.06.2006.Proszę o pomoc albo jakieś linki. PS.wróciłem dzisiaj z łeby są pustki i trochę zimniej niż w głębi lądu.
-
a byles w Bogacs k/Egeru? Kamping przy basenach termalnych - wstęp wliczony w cenę pobyty. Do Egeru niedaleko, na miejscu piwnice winne.
-
bardzo chcialabym sie wybrac w okolice egeru na basen i nie tylko ,ale nie wiem jak dojechac,najlepiej z rzeszowa, ile sie jedzie, oraz czy warto. moze mi ktos odpowiedziec.
-
Z Rzeszowa to niedaleko ok. 400 km przez Barwinek,Koszyce,gr.węgierska i dalej prosto przy Miszkolcu w prawo.Od ciebie to góra 400 km dobrych dróg.Pozdrawiam.Ja wybieram się może tam w dniach 1-14.07.My z żoną po 29 lat ( właśnie dzisiaj skończyłem ) , dziecko Patryk 2 lata i przyczepa. Pozdrawiam.
-
Ela w prawie kazdej miejscowosci na wegrzech sa kompleksy basenowe - przy niektorych jest tez kamping. W informacji turystycznej dostaniesz za darmo mape kampingow - jezeli w nazwie jest slowo termal to znaczy ze sa baseny termalne przy kampingu. Niektore maja lepszy standard niektore gorszy. Zerknij na www.jarez.republika.pl - niestety z braku czasu strona nie jest zaktualizowana, ale jest pare fotek :-). Sa tez cenniki z poprzednich lat - aktualne znajdziesz na stronach kampingow lub pytajac w turinfo. Gdyby byly pytania to na stronce jest adres e-mail. Pytaj smialo. Zerknij tez tu http://www.wegry.info.pl/.
-
ile sie jedzie do egru na baseny termalne z nowego sącza?????? samochodem
-
4 lata pozniej :D
Ostatnio odwiedziłeś...